Принцът на Уелс Уилям трябва да се върне към кралските задължения

...
Принцът на Уелс Уилям трябва да се върне към кралските задължения
Коментари Харесай

Принц Уилям се връща на работа след операцията на Кейт

Принцът на Уелс Уилям би трябвало да се върне към кралските отговорности в сряда за първи път, откогато брачната половинка му претърпя коремна интервенция предишния месец, съобщи BBC. Той ще поведе инвеститура в замъка Уиндзор, преди да участва на церемония за набиране на средства в Лондон вечерта, оповестява дворецът Кенсингтън.

Принцеса Катрин се възвръща вкъщи, откакто напусна болничното заведение предходната седмица. Принцът си взе отмора, с цел да поддържа фамилията си, до момента в който тя се възвърне. Сред първите му обществени задължения ще бъде да участва на годишното набиране на средства за London Air Ambulance, на която той е патрон.

42-годишната принцеса Кейт прекара 13 дни в лондонската клиника след интервенцията и не се чака да се върне към кралските отговорности няколко седмици. Това отчасти завръщане на работа за принц Уилям идва, когато и брачната половинка му, и татко му кралят, който претърпя процедура за уголемена простата, се възвръщат и не извършват задължения. Смята се, че крал Чарлз е желал да показа новината за своето лекуване с вярата да насърчи други мъже да се прегледат.

Кралица Камила е най-високопоставената кралска персона, която към момента е в деяние, провеждайки поредност от солови събития предходната седмица, в това число в Лондон, Бат и Кеймбридж. Принц Уилям и Катрин са единствените работещи кралски особи под 50-годишна възраст.

Двата уговорката на принц Уилям са покрай дома - в замъка Уиндзор и в центъра на Лондон - до момента в който брачната половинка му се възвръща в Adelaide Cottage в имението Уиндзор. Дворецът споделя, че не е обвързвано с рак.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР